Assortiment
- Kant en klaar, product, VersRead more
Kip Teriyaki kant en klaar
Kant en klaar gerecht. Gekruide blokjes kipfilet bereidt in de stoomoven. Daar overheen een heerlijke teriyakisaus met diverse groenten zoals champignons en ui. Even opwarmen in de magnetron of roerbakken in de pan en je hebt heel snel je eten klaar. Lekker bij rijst maar ook gebakken aardappeltjes zijn er lekker bij!
- product, VersRead more
Kipgehakt
Fijngemalen dijfilet met bourgondische gehaktkruiden. Heerlijk om er gehaktballen van te maken. Ook verkrijgbaar zonder kruiden waardoor het naar eigen smaak te creëren is. Dit zorgt ervoor dat het in veel gerechten kan zoals in diverse pasta’s of als fijngemalen gehakt, gehaktbal of slavink. Kippengehakt is veel minder vet dan varkensgehakt waardoor het gezonder is.
- product, VersRead more
Kiphaasjes gepaneerd
Haasjes van de kipfilet gemarineerd met ambachtelijke kruiden en gepaneerd met een bourgondische paneermeel.
- product, SnacksRead more
Kipnuggets
Deze kipnuggets met een knapperig laagje hebben een stevige bite en zijn licht gekruid. Ook zijn het 3 verschillende vormpjes om het extra aantrekkelijk te maken.
Ze zijn te bereiden in de frietpan, oven of airfryer op 180°c - product, VersRead more
Kippenbout / Kippenpoot
De hele kippenbout bestaande uit de onderbout en de bovenbout. Het is erg mals vlees en zeer geschikt om te bakken in de pan, in de oven, op de barbecue maar ook om te koken: kippenbouillon of ragout.
Gekruid (in de grill) zijn ze ook te verkrijgen. - product, VersRead more
Kippendij zonder bot
Heerlijke bourgondische dijfilet zonder bot en zo weinig mogelijk vet.
- product, VersRead more
Kippendijfilet zonder bot
Heerlijke bourgondische dijfilet zonder bot en zo weinig mogelijk vet. De kippendijfilet is afkomstig uit de bovenkant van de kippenpoot. Het vlees is iets donkerder van kleur dan een kipfilet. Omdat de kippendij iets vetter is dan de kipfilet heeft het een rijkere, meer uitgesproken smaak en het is wat malser.
- product, VersRead more
Kippenlevertjes
Kippenlevers is één van de organen van de kip. De kippenlevertjes kruiden met zout en peper en bakken met uitjes zorgt voor een lekkere smaakbeleving! Af en toe hebben we ze ook verkrijgbaar met een laagje ontbijtspek. Een topper op de borrelplank!
- product, VersRead more
Kipsatestokjes
Grote blokjes gemarineerde kipfilet geregen aan een stokje. Vacuüm verpakt per 4 stuks zodat de satékruiden er goed in kunnen trekken.
- product, VersRead more
Kipschnitzel Wiener
Bourgondische schijven kipfilet gemarineerd in kruiden met daaroverheen een heerlijke paneermeel van wiener. Doordat deze van kipfilet zijn gemaakt, zijn ze veel gezonder dan een gewone schnitzel. Door het gebruik van de kruiden zijn ze wel erg goed van smaak.
- product, VersRead more
Kipschnitzels Cornflakes
Bourgondische kipfilet gemarineerd in kruiden met daaroverheen een heerlijke paneermeel van snippers, lijkend op cornflakes. Deze snippers zorgen ervoor dat ze nog krokanter zijn dan de andere schnitzels.
- product, VersRead more
Kipschnitzels Fantasie
Bourgondische schijfjes kipfilet gepaneerd in een gele fantasie kruidenmix. Dit zorgt ervoor dat deze schnitzel nog meer een uitgesproken smaak heeft. Doordat deze van kipfilet zijn gemaakt, zitten er minder calorieën in dan in een normale schnitzel.